Löshår från Salong Ella

Löshår brukar delas upp i äkta och syntetiskt. Äkta hår kan ha sitt ursprung från olika länder, men vanligast är att det kommer från Kina eller Indien. Ett billigare alternativ till äkta hår är att använda syntetiskt hår till löshåret. Syntetiskt hår har sina begränsningar jämfört med äkta hår gällande bearbetbarheten, men har ändå sin tjusning.

Äkta löshår

Vi erbjuder två olika typer av äkta löshår. Den ena är med Clip Ons och den andra är med tejp. Tejpmetoden innebär att löshåret fästes med tejp på ditt eget hår. Denna metod är skonsam mot ditt eget hår. Denna variant av hårförlängning utförs bäst av en frisör. Kontakta oss för en konsultation.

Hårförlängning med klämmor (Clip Ons) är det självklara valet för dig som vill plocka ut din hårförlängning, när du känner för det. Håret fäster man med klämmor. Klämmorna är små och syns inte när löshåret är applicerat på ditt eget hår.

Syntetiskt löshår

Precis som en hårförlängning med äkta hår och klämmor, så fästes hårförlängningen med syntetiskt hår med klämmor dvs clips. Smidigt och smart.